Jamil Florusse

Freelance SEO specialist

Ik ben een gedreven Online Marketeer, gespecialiseerd in SEO en websites bouwen.

WordPress-kenner

Ruime ervaring in het bouwen en optimaliseren van websites in WordPress en andere CMS-systemen.

Transparant

Eerlijke en duidelijke afspraken over de werkzaamheden en kosten die hierbij komen.

Flexibel

Of we links of rechts gaan, ik zorg voor een goed plan wat aansluit bij jouw behoeftes.

Mijn diensten als freelance SEO specialist​

Ik kan jou en je bedrijf helpen beter vindbaar te worden in de zoekresultaten of met het bouwen van een SEO-proof website.​

Zoekwoorden onderzoek

Wil je weten waar je doelgroep op zoekt en welke keywords relevant zijn voor jouw website? Met een zoekwoorden onderzoek krijg je inzicht in deze gegevens.

SEO audit

Wil je weten hoe jouw website presteert op technisch vlak, on-page en off-page? Met een SEO audit graaf ik diep in je website en kom ik met concrete optimalisaties.

SEO teksten schrijven

Wil je SEO teksten laten schrijven voor jouw website? Scoor met je content in de zoekresultaten en boek direct meer resultaat voor jouw online merk.​

WordPress website bouwen

Heb je een nieuwe website nodig of is je website toe aan een upgrade? Ik kan een SEO-proof website voor je bouwen of je huidige opnieuw ontwerpen.​

Over mij

JAMIL FLORUSSE

Ik ben Jamil Florusse en vanuit Zaandam help ik als freelance SEO specialist ondernemers en bedrijven beter vindbaar te zijn in de zoekresultaten.

Jamil Florusse

Wat klanten over mij zeggen

Dankzij Jamil is de website van Byteleaders volledig geoptimaliseerd en staan we hoger in Google. Zowel op technisch als on-page vlak is de website verbeterd!

5/5

Jamil heeft een hele nieuwe website voor mij gemaakt, met precies de uitstraling die bij mij past. En SEO-proof, wat direct zichtbaar is in de resultaten. Mijn praktijk wordt veel beter gevonden dan hiervoor!

5/5

Samenwerken?

Neem contact met mij op als je meer wilt weten over mijn werkwijze of als je een vrijblijvend gesprek wilt inplannen.