SEO consultancy

Op zoek naar een SEO consultant? Met advies en begeleiding help ik jouw website beter vindbaar worden in Google.

Jamil Florusse: Freelance SEO Specialist uit Zaandam

Wat is SEO consultancy?

SEO consultancy houdt in dat je iemand inhuurt (in mijn geval een freelancer) om te kijken naar de zoekmachine optimalisatie van jouw website. Als SEO consultant geef ik hierbij advies en begeleid ik SEO-trajecten om jouw website of webshop beter gevonden te laten worden.

Hoe ga je te werk?

Ik kan voor jou aan de slag als SEO consultant voor een vast aantal uren per maand of je kan bij mij een strippenkaart afnemen. Dan neem je een aantal uren af en kan je die inzetten wanneer het jou uitkomt. 

Verschillende smaken consultancy

Er zijn verschillende smaken consultancy die je bij mij kan afnemen. 

1. Adviserend

De lichtste vorm van SEO consultancy en daarmee ook de goedkoopste. Ik heb hierbij alleen een adviserende rol. Dat betekent wel dat je alles zelf moet uitwerken en doorvoeren.

2. Aansturend

Hierbij werk ik SEO briefings uit en voer jij deze door. Kostenefficiënt doordat je de werkzaamheden grotendeels zelf oppakt.

3. Zelfsturend

Geen kaas gegeten van SEO? Geen probleem, ik neem graag alle zorgen uit handen. Dit is de duurste optie, maar hiermee word je wel volledig ontzorgd.

Wat is je uurtarief?

Daar ben ik heel transparant in: mijn uurtarief is €90. Je kan mij inhuren vanaf 8 uur. Dat kan dus 8 uur per maand zijn of als strippenkaart. SEO kost tijd, dus meestal raad ik aan om een vast aantal uren per maand bij mij af te nemen. Het is natuurlijk zonde om net goed op weg te zijn en dan geen uren meer te hebben.

Mijn andere SEO diensten

SEO audit

Wil je weten hoe jouw website presteert op technisch vlak, on-page en off-page? Met een SEO audit graaf ik diep in je website en kom ik met concrete optimalisaties.

Zoekwoorden onderzoek

Wil je weten waar je doelgroep op zoekt en welke keywords relevant zijn voor jouw website? Met een zoekwoorden onderzoek krijg je inzicht in deze gegevens.

SEO migratie

Nieuwe website? Of ga je van twee websites naar één? Door een goede SEO migratie behoud jij je verkeer en zorg je voor een soepele overgang.

WordPress website bouwen

Heb je een nieuwe website nodig of is je website toe aan een upgrade? Ik kan een SEO-proof website voor je bouwen of je huidige opnieuw ontwerpen.​

SEO & SEA

Integrated Search is de ideale samenwerking van SEO en SEA. Hierbij combineer je de duurzaamheid van SEO met de flexibiliteit van SEA.

Samenwerken?

Neem contact met mij op als je meer wilt weten over mijn werkwijze of als je een vrijblijvend gesprek wilt inplannen.